Het leven van een mens is wat zijn gedachten er van maken.
Marcus Aurelius, Romeins keizer

van inzicht naar resultaat

 

Iedereen loopt wel eens tegen vragen aan waar hij of zij geen direct antwoord op heeft. Vragen over loopbaan, werk of studie. Over samenwerken in een team. Of over uw persoonlijke ontwikkeling. Coaching is een goede mogelijkheid om antwoorden te vinden. Antwoorden op vragen als: Waar ligt mijn kracht? Wat wil ik bereiken? Hoe kunnen we de groepsprestaties van ons team nog verder verbeteren? De essentie van coachen is om het beste uit mensen te halen. Ducent helpt u op weg naar nieuwe inzichten, groei en ontwikkeling. 

voor wie

Voor professionals die streven naar persoonlijke en professionele groei biedt Ducent persoonlijke coaching.

Teamcoaching is er voor teams die hun teamprestaties naar een hoger niveau willen tillen. Teams van verschillende aard komen in aanmerking hiervoor, bijvoorbeeld: management teams, projectteams, startende teams of afdelingen.

Teamcoaching: samen werken aan het beste resultaat

op maat

Geen coachtraject is gelijk: het gaat altijd om maatwerk waarbij uw eigen vragen centraal staan en de werkwijze is afgestemd op wat bij u past. Vindt de coaching plaats vanuit de organisatie waarin u werkt? Dan kan er vooraf een drie-gesprek plaatsvinden met u en de opdrachtgever of leidinggevende. Zodat de wensen goed op elkaar zijn afgestemd.

interesse?

Neem contact op met Ducent voor een verkennend gesprek.