Ontwikkel een passie om te leren en je zult nooit ophouden te groeien.
Anthony J. D'Angelo, schrijver

expertise en certificering

Bij Coachboulevard volgde ik de opleiding tot Professioneel Coach en Teamcoach: een stevige aanvulling op mijn praktijkervaring in het aansturen en begeleiden van teams en medewerkers. Als professioneel coach ben ik aangesloten bij de ST!R en de NOBCO

Cees Bos heeft mij opgeleid tot gecertificeerd WMK begeleider.  De combinatie van deze opleiding en mijn ruime ervaring in het Werken Met Kwaliteitskaarten maakt dat ik vele scholen van dienst kan zijn: van regulier tot speciaal onderwijs.

Bij Bureau Meesterschap heb ik de auditopleiding voor directeuren afgerond. Hierdoor heb ik veel kennis van de Inspectiekaders en kan ik goed inschatten hoe het met de onderwijskwaliteit op een school gesteld is. De tweejarige audittraining (verdiepingsopleiding ) rond ik in 2015 af. Deze kennis komt goed van pas bij mijn werk als interim-manager, voor het afnemen van audits en in de begeleiding van scholen.  

De opleiding tot schoolleider volgde ik bij NES-OCOM. Daarna heb ik opleidingen gevolgd bij de AVS, Schouten & Nelissen en anderen.